Video prezentacija Imanja Didin Konak

Ugodno se smjestite u svoje naslonjače i uživajte u 30 sekundi prezentacije našeg imanja. Novi video uradak koji prikazuje naše imanje možete pogledati na našem youtube kanalu. Kroz ovaj kratki filmić želimo našim gostima pokazati kako Slavonija i Baranja osim tajnovitih šuma i rijeka, prekrasnih pašnjaka i bajkovitih brežuljaka ima još jedan biser koji se smjestio na samom ulazu u Kopački rit.

Romantično Valentinovo za dvoje - dašak romantike u prekrasnoj Baranji

Sve nam se više bliži dan zaljubljenih, a vi još uvijek ne znate kako bi iznenadili svoju dragu ili svog dragog? Provedite prekrasan dan u mjesecu zaljubljenih uz Valentinovsku večeru u našim apartmanu ili pansionu. Didin Konak se ove godine potrudio da svojom ponudom rasplamsa i pobudi strast te da se vrhunski zabavite i uživate! Prepustite se užitku u romantično uređenom prostoru, okruženi aromatičnim mirisima, uz zvuke lagane ljubavne glazbe.

Opširnije

Restoran Didin Konak - posebna ponuda u siječnju - Vina domaćih majstora u kombinaciji s ribom vrhunske kvalitete

Slavonija i Baranja, hrvatska provansa, mjesto tajnovitih šuma, nepreglednih brežuljaka, bogatih vinograda ima još jedan, već sada dobro znan biser, a nalazi se u srcu Kopačeva, na dlanu Kopačkog rita.

Ime mu je Didin Konak. Bajkovito seosko imanje postalo je omiljen izbor istinskih ljubitelja baranjske gastoronomije, enologije i tradicije. Udaljenost ovog bisera samo pedeset metara od poznate šetnice Kopačkog rita stvara idealnu sinergiju tradicionalne i moderne Baranje s prirodom Kopačkog rita.

OpŠIRNIJE

Dočekajte Novu godinu uz romsku glazbu u ugodnoj atmosferi baranjskog restorana Didin Konak.

Restoran Didin Konak organizira doček Nove godine. Uz romsku glazbu uzvanicima nudi:

• noćenje s doručkom,
• aperitiv dobrodošlice,
• dvije večere,
• desert,

OpŠIRNIJE

Zlatne plakete Didinom konaku i OPG-u Kolar

Nove turističke nagrade stižu u Baranju (i Slavoniju). U ponedjeljak će, naime, u Zagrebu biti organizirana svečana dodjela nagrada Suncokret ruralnog turizma Hrvatske, kojom će završiti ovogodišnja akcija ocjenjivanja najboljih programa i projekata u ruralnom turizmu. Najboljima će biti uručene zlatne, srebrne i brončane plakete te posebna priznanja u šest kategorija: Turistička seljačka gospodarstva, Poduzetnici u ruralnom turizmu, Ruralno-turistički projekti, Ruralno-turističke manifestacije, Tradicijska ruralna gastronomija i Vinski turizam.

OpŠIRNIJE

Pratite nas.     Rezervirajte na booking.com

Skraćena tvrtka/naziv: DIDIN KONAK d.o.o.
Tvrtka/naziv: DIDIN KONAK d.o.o. za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu

Ulica: Petefi Šandora 93
Mjesto: Kopačevo
Općina: Bilje
Pošta: 31327 Bilje
Kontakt: +385 31 752-100 +385 91 782-0003

Plaćanje moguće karticama: Diners, AMERICAN EXPRESS, VISA, VISA Electronic, MAESTRO, MASTERCARD, MASTERCARD, Electronic