Restoran

Restoran Didin Konak svakodnevno nudi velik izbor kuhanih jela, toplo-hladnih i svježih salata, vegetarijanski meni i slastice. U ugodnom ambijentu našeg restorana možete uživati u vrhunskoj hrani serviranoj na originalan način.
Spoj slavonske tradicionalne i moderne kuhinje, vrhunska usluga i opuštajuća atmosfera, osvaja svakog gosta.
Kroz široku ponudu ribe njeguje se tradicija Kopačeva kao sela poznatog po ribarenju. Veselje vašem nepcu priuštit će originalni „fiš paprikaš“ začinjen nadaleko poznatom kopačevskom mljevenom paprikom kao i „šaran na rašljama“, kraljevski specijalitet ovoga kraja.
Gastronomska ponuda obogaćena je darovima prirode nesebičnoga šumskog carstva niklog i dozrelog pod zlatnim sunčevim zrakama.

 

Topla i ugodna atmosfera restorana, prirodom okruženo imanje i vrhunska domaća hrana dovoljan su razloga za odabir Didina Konaka kao destinacije za obiteljski ručak. Trenuci koji se provode u krugu najmilijih za stolom uistinu su neprocijenjivi. Organizaciju obiteljskih proslava uvijek povezujemo uz veliku strku i stres, no uz pomoću stručne ekipe iz Didinog Konaka to ne mora biti tako. Organizacija obiteljskih proslava sastavni je dio lepeze njihovih usluga.
Spezijalizirani za organizaciju raznih događanja. U mogućnosti smo ugostiti grupe do čak 130 ljudi (60 restoran, 40 sjenica 1, 30 sjenica 2).

 

 

Pratite nas.     Rezervirajte na booking.com

Skraćena tvrtka/naziv: DIDIN KONAK d.o.o.
Tvrtka/naziv: DIDIN KONAK d.o.o. za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu

Ulica: Petefi Šandora 93
Mjesto: Kopačevo
Općina: Bilje
Pošta: 31327 Bilje
Kontakt: +385 31 752-100 +385 91 782-0003

Plaćanje moguće karticama: Diners, AMERICAN EXPRESS, VISA, VISA Electronic, MAESTRO, MASTERCARD, MASTERCARD, Electronic