Restoran Didin Konak - posebna ponuda u siječnju - Vina domaćih majstora u kombinaciji s ribom vrhunske kvalitete

Slavonija i Baranja, hrvatska provansa, mjesto tajnovitih šuma, nepreglednih brežuljaka, bogatih vinograda ima još jedan, već sada dobro znan biser, a nalazi se u srcu Kopačeva, na dlanu Kopačkog rita.

Ime mu je Didin Konak. Bajkovito seosko imanje postalo je omiljen izbor istinskih ljubitelja baranjske gastoronomije, enologije i tradicije. Udaljenost ovog bisera samo pedeset metara od poznate šetnice Kopačkog rita stvara idealnu sinergiju tradicionalne i moderne Baranje s prirodom Kopačkog rita.

Ponuda imanja Didin Konak objedinjena je kroz vinskih podrum, apartmanski i pansionski smještaj, te restoran. Vinski podrum čuva preko petsto vina raznih proizvođača. U apartmanski i pansionski smještaj utkan je duh same baranjske kulture, a restoran obiluje širokom ponudom tradicionalnih baranjskih delicija i kapljicom samo najboljih baranjskih proizvođača.

Upravo ovaj poseban spoj tradicionalne i moderne gradnje s netaknutom prirodom Kopačkog rita, bogata gastronomska i enološka ponuda primarni su odabira ovog imanja kao omiljene destinacije svih ljubitelja baranjskih običaja i tradicije.

Riba kao glavna delicija restorana Didin Konak ima posebno mjesto u ponudi. Fiš paprikaš, perkelt od soma, šaran u rašljama i na razne druge načine, nerijetki su odabir gostiju Restorana Didin Konak. Uz kvalitetnu ribu, meso divljači s domaćeg lovišta, u ovom restoranu, poslužuju se vina i žestice, ali samo najboljih majstora. Deserti su posebna priča.

Na jedinstvenu kombinaciju ribe i vino stavljen ja poseban naglasak u mjesecu siječnju.

POSEBNA PONUDA RESTORANA DIDIN KONAK U SIJEČNJU

  • FIŠ za dvije osobe u kombinaciju s jednom litrom vina umjesto po cijeni 160 kuna sada možete kušati po cijeni 129 kuna.
  • ŠARAN NA RAŠLJAMA težine 2,5 kilograma za dvije osobe i jedna litra vina umjesto po cijeni 350 kuna sada je dostupan po cijeni od 199 kuna.

Topla obiteljska atmosfera restorana, profesionalno i ljubazno osoblje doprinijet će posebnom doživljaju Baranje i vaš posjet Didinom Konaku učinit će posebnim. Tko jednom dođe u ovu oazu mira i opuštanja rado se u nju vraća.

Pratite nas.     Rezervirajte na booking.com

Skraćena tvrtka/naziv: DIDIN KONAK d.o.o.
Tvrtka/naziv: DIDIN KONAK d.o.o. za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu

Ulica: Petefi Šandora 93
Mjesto: Kopačevo
Općina: Bilje
Pošta: 31327 Bilje
Kontakt: +385 31 752-100 +385 91 782-0003

Plaćanje moguće karticama: Diners, AMERICAN EXPRESS, VISA, VISA Electronic, MAESTRO, MASTERCARD, MASTERCARD, Electronic