Obiteljski Badnjak u Didinom Konaku

Vrijeme Božića za sve najdivniji i najposebniji period u cijeloj godini. To je vrijeme blagostanja, sreće, vrijeme kada se šire mirisi raznih jela, kada se okuplja obitelj i slavi rođenje Isusa Krista.
To je vrijeme u kojem svi zajedno pripremamo hranu, palimo svjećice i uživamo u svakom trenutku tog božićnog blagostanja. Svi uživaju beskrajno u toplini i predivnoj atmosferi koju nam Božić donosi.
No nažalost proslava Božića donosi i sve ono predblagdansko ludilo, histeriju, nervozu, nevjerojatne gužve i ljude koji bjesomućno jure po gradu i shopping centrima u potrazi za poklonima, hranom, dekoracijama te ubijaju tu božićnu čaroliju.

Pokloni i darivanje su u ovo vrijeme posebna priča na koju se treba malo ozbiljnije osvrnuti...
Restoran Didin Konak Vas poziva da poklonite svojoj obitelji poseban Badnjak i uz uživanje u najboljim ribljim specijelitetima Slavonije i Baranje. Uz ribu i vina regije izvrsne gastronomije i enologije, čarobnih rijeka i tajnovitih šuma, priuštite obitelji ugodnu atmofseru i tradicionalno okruženje.
Božićno vrijeme je radost koja traje, vraćanje u djetinjstvo, dar neba zemlji. Čarobnu atmosferu Božića imate priliku sada upotpuniti uživanjem u ribljim delicijama koje pripremaju vrijedne ruke naših domaćina.

Pratite nas.     Rezervirajte na booking.com

Skraćena tvrtka/naziv: DIDIN KONAK d.o.o.
Tvrtka/naziv: DIDIN KONAK d.o.o. za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu

Ulica: Petefi Šandora 93
Mjesto: Kopačevo
Općina: Bilje
Pošta: 31327 Bilje
Kontakt: +385 31 752-100 +385 91 782-0003

Plaćanje moguće karticama: Diners, AMERICAN EXPRESS, VISA, VISA Electronic, MAESTRO, MASTERCARD, MASTERCARD, Electronic