Nova ponuda

U sklopu parka Kopački rit imate priliku krenuti u otkrivanje netaknute prirode. Za uživanje i gastronomskoj ponudi čarobnih specijaliteta baranjskog kraja pobrinut će se restoran Didin Konak.
Restoran Didin Konak svakodnevno nudi velik izbor kuhanih jela (uz najavu), toplo-hladnih i svježih salata, vegetarijanski meni i slastice. U ugodnom ambijentu našeg restorana možete uživati u vrhunskoj hrani serviranoj na originalan način

Spoj slavonske tradicionalne i moderne kuhinje, vrhunska usluga i opuštajuća atmosfera, osvaja svakog gosta. Gastronomska ponuda obogaćena je darovima prirode nesebičnoga šumskog carstva niklog i dozrelog pod zlatnim sunčevim zrakama.

Kroz široku ponudu ribe njeguje se tradicija Kopačeva kao sela poznatog po ribarenju. Veselje vašem nepcu priuštit će originalni „fiš paprikaš“ začinjen nadaleko poznatom kopačevskom mljevenom paprikom kao i „šaran na rašljama“, kraljevski specijalitet ovoga kraja.

U Didinom Konaku, uz domaću hranu i dobru kapljicu, uvijek možete pronaći osvježenje u ovim vrućim ljetnim danima. Dobra kapljica sastavni je dio svakog menia. Toče se vina samo provjerenih majstora.

Topla i ugodna atmosfera restorana, prirodom okruženo imanje i vrhunska domaća hrana dovoljan su razloga za odabir Didina Konaka kao destinacije za obiteljski ručak. Trenuci koji se provode u krugu najmilijih za stolom uistinu su neprocijenjivi. Organizaciju obiteljskih proslava uvijek povezujemo uz veliku strku i stres, no uz pomoću stručne ekipe iz Didinog Konaka to ne Mora biti tako. Organizacija obiteljskih proslava sastavni je dio lepeze njihovih usluga.

Na ovom prostranom imanju beskrajno će uživati najmlađi kojima će trčkaranje u zabavnom parku biti doživljaj koji će pamtiti. Slavonski motivi kao što su konji, kočije, plugovi, orao štekavac najveća su atrakcija za najmlađe.

Zaklon od ljetnih vrućina možete pronaći u vinskom podrumu koji je u sklopu imanja. Kad se jednom nađete u ovom raju obilja kvalitetne kapljice koja je nerijetko popraćena domaćim delicijama, vrlo se teško od ovog carstva rastati.

Proširili su i ponudu smještajnih kapaciteta. Sada vam mogu ponuditi dvadeset i pet soba u sklopu pansiona. Osim pansionskog nudi se i apartmanski smještaj uređen tematikom baranjskog kraja.

Pratite nas.     Rezervirajte na booking.com

Skraćena tvrtka/naziv: DIDIN KONAK d.o.o.
Tvrtka/naziv: DIDIN KONAK d.o.o. za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu

Ulica: Petefi Šandora 93
Mjesto: Kopačevo
Općina: Bilje
Pošta: 31327 Bilje
Kontakt: +385 31 752-100 +385 91 782-0003

Plaćanje moguće karticama: Diners, AMERICAN EXPRESS, VISA, VISA Electronic, MAESTRO, MASTERCARD, MASTERCARD, Electronic